Last Christmas

Paul Feig, Storbritannien, 2019

103 min.U/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Filmen har en humoristisk stemning med enkelte triste momenter. I en scene kommer en person ud for en trafikulykke, men man ser ikke selve ulykken. I en anden kortvarig hospitalsscene ses en syg person blive kørt til operationsstuen og en livløs person ligger med læger omkring sig. De let dramatiske scener er imidlertid kortvarige og ikke udpenslede. Endvidere har filmen en gennemgående humor og skildrer en varm kærlighedsrelation. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Dansk titel Last Christmas
Original titel Last Christmas
Instruktør Paul Feig
Produktionsland Storbritannien,USA
Produktionsselskab Calamity Films
Dansk distribution United International Pictures
Vurderingsdato 01.10.2019
Dansk biografpremiere 14.11.2019
Synopsis Kate kan ikke finde sin plads i livet. Hun brokker sig over alt i tilværelsen og træffer konstant de forkerte beslutninger iklædt bjælder på skoene og nissekostume som hendes job kræver, at hun har på.

Men så møder hun den fantastiske Tom og kan næsten ikke tro på sit eget held! Langsomt tør hun igen lukke drømmene ind og lytte til sit hjerte nu med hans hånd i hendes. Sammen går de to julen i møde med kærlighed i hjertet og mod på livet, for hvad skulle dog kunne gå galt?