Familien Bigfoot

Jeremy Degruson, Ben Stassen, Frankrig, 2020

89 min.U/SpillefilmFamiliefilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en gennemgående let spændingsfyldt stemning med en række humoristiske indslag. Der er flere scener, hvor hovedkaraktererne er i fare, bliver taget til fange, beskudt med bedøvelsespile og forfølges af aggressive droner.
Det farefulde er imidlertid ikke udpenslet, filmens hovedkarakterer er handlekraftige og kommer ikke voldsomt til skade. Endvidere udspiller handlingen sig i et animeret univers. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7 års vurdering.
Dansk titel Familien Bigfoot
Original titel Bigfoot Family
Instruktør Jeremy Degruson, Ben Stassen
Produktionsland Frankrig,Belgien
Produktionsselskab Belga Films
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Vurderingsdato 09.09.2020
Dansk biografpremiere 08.10.2020
Synopsis Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnefamilie. Nu hvor Bigfoot er blevet berømt, ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam, hans mor og dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.