Min ven, krokodillen

Josh Gordon, Will Speck, USA, 2022

106 min.U/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Filmen har en let grundstemning. Den indeholder dog enkelte lettere dramatiske scener med ulykker, forfølgelser og
anholdelser og en lettere dramatisk scene, hvor en person bliver angrebet af krokodiller. Filmen indeholder desuden scener, hvor personerne er kede af det og græder. Da scenerne er meget korte og hurtigt afløses af scener med et mere muntert indhold, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på selv de yngste børn.
Dansk titel Min ven, krokodillen
Original titel Lyle, Lyle, Crocodile
Instruktør Josh Gordon, Will Speck
Produktionsland USA
Produktionsselskab Eagle Pictures, Sony Pictures
Dansk distribution SF Studios
Vurderingsdato 08.11.2022
Dansk biografpremiere 08.12.2022
Synopsis Da Primm-familien flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. Men da han møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik oppe på loftet i det nye hjem, ændrer det alt. De bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder, og at der intet er galt med en stor syngende krokodille med en endnu større personlighed.