Book Club: Turen Går Til Italien

Bill Holderman, USA, 2023

107 min.

Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Filmen har en varm og komediepræget grundstemning. Den indeholder en enkelt scene hvor et bildæk punkterer under kørsel ledsaget af en mindre lydmæssig chokeffekt. Da ingen kommer til skade, scenen forløses hurtigt og positivt, og fordi filmen i sin helhed er rolig fortalt med gennemgående brug af humor, vurderes filmen ikke til at kunne virke skræmmende på børn.
Dansk titel Book Club: Turen Går Til Italien
Original titel Book Club: The Next Chapter
Instruktør Bill Holderman
Produktionsland USA
Produktionsselskab Universal International Pictures
Dansk distribution United International Pictures
Vurderingsdato 11.08.2023
Dansk biografpremiere 17.08.2023
Synopsis Filmen 'Book Club 2: The Next Chapter' er opfølgeren til Book Club fra 2018, som handlede om fire modne kvinder, der begyndte at læse E.L. James' erotiske bestseller 'Fifty Shades of Grey' i deres månedlige bogklub.

Bill Holderman sidder igen i instruktørstolen, mens Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen også vender tilbage foran kameraet i rollerne som de fire veninder Vivian, Diane, Carol og Sharon, der denne gang rejser til Italien sammen.

Foruden de store skuespillere i hovedrollerne, kan man også se øvrige erfarne kræfter i form af Andy Garcia (Ocean's Eleven), Don Johnson (Knives Out - Var det mord?) og Craig T. Nelson (Poltergeist) pryde det store lærred.