The Miracle Club

Thaddeus O'Sullivan, Irland, 2023

100 min.U/Spillefilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder flere scener med en melankolsk stemning, hvor personerne er ulykkelige og græder. Da filmen også indeholder mange scener med en mere positiv stemning, vurderes filmen til kun at kunne virke foruroligende på de yngste børn og får derfor en 7 års vurdering
Dansk titel The Miracle Club
Original titel The Miracle Club
Instruktør Thaddeus O'Sullivan
Produktionsland Irland,Storbritannien
Produktionsselskab City Film, Ingenious
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Vurderingsdato 12.09.2023
Dansk biografpremiere 12.10.2023
Synopsis De tre veninder Lily, Eileen og Dolly lever en rolig tilværelse med deres tidskrævende ægtemænd i en forstad til Dublin i 1960’ernes Irland. Pludselig får de chancen for at rejse til Lourdes, hvor besøgende valfarter til for at opnå personlige mirakler. Selvom magien måske udebliver på trods af en dukkert i det hellige badevand, kan de stadig nyde en velfortjent ferie sammen!
Men da Chrissie dukker op i landsbyen til sin mors begravelse, ripper det op i gamle sår. Hun beslutter sig for at tage med til Lourdes, selvom hun ikke har set sin mors veninder, siden hun forlod byen som teenager. Hendes splittede forhold til både dem og sin mor kommer snart op til overfladen. Det bliver hurtigt klart, at tiden ikke læger alle sår, men måske er miraklernes tid alligevel ikke helt forbi?
THE MIRACLE CLUB er en hjertevarm fortælling om hverdagens små mirakler. Maggie Smith, Kathy Bates, Laura Linney og Agnes O’Casey er strålende selskab, som de fire kvinder, der bevæger sig ud på en rejse de sjældent vil glemme.