Trolls - Sammen igen

Walt Dohrn, Tim Heitz, USA, 2023

92 min.

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en varm og til tider actionmættet grundstemning. Filmen indeholder en række let uhyggelige scener. Der er blandt andet figurer som virker truende over for andre, og centrale figurer som fanges og indespærres og scener hvor en af hovedpersonerne langsomt udtrættes for liv. Dramatisk musik og overraskelseseffekter er med til at gøre disse scener skræmmende for de yngste. Da filmen imidlertid foregår i et eventyrligt, animeret univers, og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.
Dansk titel Trolls - Sammen igen
Original titel Trolls Band Together
Instruktør Walt Dohrn, Tim Heitz
Produktionsland USA
Produktionsselskab DreamWorks Animation
Dansk distribution United International Pictures
Vurderingsdato 10.02.2023
Dansk biografpremiere 12.10.2023
Synopsis Efter to film fyldt med venskab, glimmer og en masse flirt er Poppy og Kvist nu officielt, endeligt, et par! Efterhånden som de lærer hinanden at kende, opdager Poppy, at Kvist har en hemmelig fortid. Han var engang medlem af hendes yndlings boyband - fænomenet BroZone - med de fire brødre: Frej, John Datid, Birk og Klaus. BroZone gik i opløsning, da Kvist stadig var en baby, ligesom familien gjorde, og Kvist har ikke set sine brødre siden.

Men da Kvists bror Frej bliver kidnappet af et par skumle popstjerneskurke – Velvet og Veneer – må Kvist og Poppy begive sig ud på en oplevelsesrig og følelsesladet mission for at genforene de andre brødre og redde Frej fra en skæbne, der er endnu værre end popkulturel forglemmelse.