Junglebanden på nye eventyr

Benoît Somville, Yannick Moulin, Laurent Bru, Frankrig, 2023

89 min.

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Animationsfilmen har en rolig grundstemning, der dog jævnligt brydes af dramatiske scener. Der ses f.eks. flere actionprægede scener med kampe, eksplosioner, en voldsom lavine, samt flere figurer, der kan skabe utryghed. Derudover er der en scene, hvor en af hovedfigurerne bliver vred og udadreagerende. Da filmen er fortalt i et roligt tempo og ingen af hovedfigurerne kommer til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel Junglebanden på nye eventyr
Original titel Les as de la jungle 2
Instruktør Benoît Somville, Yannick Moulin, Laurent Bru
Produktionsland Frankrig
Produktionsselskab France 3 Cinéma
Dansk distribution Another World Entertainment
Vurderingsdato 15.11.2023
Dansk biografpremiere 23.11.2023
Synopsis Da en mystisk superskurk dækker junglen med giftigt lyserødt skum, der eksploderer ved kontakt med vand, bliver Junglebanden kaldt til undsætning. Der er under en måned
til regntiden, så gode råd er dyre! Vores helte må sammen med nye allierede rejse verden rundt på jagt efter den nødvendige modgift. Fra fjerne områder i Norden til Europa, Asien og Mellemøsten må de begive sig ud på deres største jagt nogensinde for denne gang står de over for en modstander, der er smartere og mere diabolsk end nogensinde. For Maurice og hans venner har indsatsen aldrig været højere!