En fremmed flytter ind

Nicole N. Horanyi, Danmark, 2017

82 min.DK/Dokumentarfilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har grundlæggende en rolig fortælling. Der indgår enkelte klip og scener, som kan virke skræmmende på de yngste. I en scene ses billeder af en mand, der tilsyneladende ligger bevidstløs på et hospital med slanger i kroppen. I en anden scene viser en figur tegn på at være alvorligt syg. I en tredje scene forskrækkes en kvinde af en mand, der ligger på et tag. Da scenerne imidlertid fremstår udramatiske, vurderes det, at kun børn under 7 år vil kunne blive skræmt.
Dansk titel En fremmed flytter ind
Original titel En fremmed flytter ind
Instruktør Nicole N. Horanyi
Producent Helle Faber
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Made in Copenhagen
Dansk distribution Camera Film
Vurderingsdato 04.07.2017
Dansk biografpremiere 14.09.2017
Online release 01.03.2018
Synopsis Amanda bor alene med sin datter i Hvidovre, men en dag støder hun på Casper på Facebook. Tre måneder senere siger hun ja til en date, og her bliver Amanda smaskforelsket i den sjove og omsorgsfulde Casper, som også selv har en datter. Casper afslører, at han er arving til en af Danmarks rigeste familier, men også at det er en arv, han helst er foruden. Derfor virker det ikke så underligt, at det er ham, der ender med at rykke ind hos Amanda i hendes lille lejlighed. Men det er ikke kun Casper, der flytter ind. Det samme gør et stort persongalleri af intrigante familiemedlemmer og dramatiske venner, som via Facebook fletter sig ind i Amandas liv – indtil den dag, telefonen ringer …

Filmen tager udgangspunkt i virkelige hændelser og bygger på podcasten "I Et Forhold Med …" af Third Ear. De centrale medvirkende er virkelige personer, som spiller sig selv, mens Casper spilles af Esben Dalgaard.